Elmateriel från proffs till proffs!
Etman Distribution AB • Transportgatan 13, SE-262 71 Ängelholm • 0431-44 50 60 •

Om oss

Etman Distribution AB har som affärsidé att erbjuda kvalitetsprodukter från proffs till proffs, dvs produkter som är noga anpassade till svenska installatörers och montörers krav. Produkterna produceras helt enligt våra specifikationer och med våra kvalitetskrav. Tack vare att vi kapar mellanled, så kan vi hålla en mycket attraktiv prisnivå.

Produkterna har alla godkännande och certifikat som krävs och vi är registrerade hos Sunda Hus och Byggvarubedömningen. På kundlistan har vi allt ifrån rikstäckande elinstallatörer till lokala enmansfirmor.

Vi har eget rejält lager för att klara även stora projekt, placerat i Ängelholm intill E6 mellan Malmö-Göteborg och närhet till E4 mellan Helsingborg och Stockholm. Härifrån kan vi på ett effektivt sätt distribuera beställningar med dagliga leveranser över hela landet.

Vi har alltid fri frakt inom Sverige och jobbar enligt ALEM 09. Samtliga våra anställda har lång erfarenhet från elbranschen och vet vad det är för produkter vi säljer och hur de ska användas. Från proffs till proffs!

Du kan antingen beställa på vår webbshop shop.etman.se, via mail på eller på telefon 0431-44 50 60. Order innan klockan 12.00 skickas samma dag, framme påföljande dag. Order efter 12.00 skickas nästkommmande dag från oss.

Kontakt

Etman Distribution AB
Transportgatan 13
SE-262 71 Ängelholm

Tel: 0431-44 50 60

E-post:

Vanliga frågor

Har du frågor kring våra produkter? Du kanske hittar svaret på vår nya sida: Vanliga frågor. Om inte så skicka ett mejl till så hjälper vi dig!

Etman Distribution AB logo